13 Ιουνίου 2024

Η Μαρινέλλα στο νέο τεύχος της έντυπης «LiFO»

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΗΣ «LiFO» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ
 
Marinella and Giannis Pantazopoulos in Kifissia.
| Photo credit: Paris Tavitian © 2024
 
          «Να πάρεις τυρόπιτα και σπανακόπιτα και κέικ. Έχω και μηλόπιτα, κουλουράκια και γλυκά. Μα φάε κάτι βρε παιδί μου!». Την ίδια στιγμή είχε γεμίσει το σπίτι με πανέμορφα λουλούδια που είχε αγοράσει απ' την προηγούμενη μέρα για να μας ευχαριστήσει.
 
         Κάπως έτσι μας υποδέχθηκε η μυθική Μαρινέλλα στο σπίτι της στην Κηφισιά. Μεγάλη τύχη να περνάς ώρες ατελείωτες με μια υπέροχη προσωπικότητα.
 
         «Αυτό που μου έχει μάθει η ζωή είναι ότι η αγάπη παραμένει το ωραιότερο συναίσθημα. Να είστε, λοιπόν, γενναιόδωροι στη ζωή σας, να μη διστάζετε να πείτε έναν καλό λόγο. Ακούω αρκετούς να λένε ότι η ζωή είναι μικρή. Μπούρδες. Αγάπες μου, η ζωή είναι μεγάλη, από 'σας και μόνο εξαρτάται αν με τη στάση που θα επιλέξετε θα τη μικρύνετε ή θα τη στενέψετε. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, ν' αγαπάτε. Όπως λέω και σ' ένα τραγούδι μου: «Η αγάπη όλα τα υπομένει. Η αγάπη όλα τα ελπίζει. Δίνει ζωή στην οικουμένη. Κι' η γη γυρίζει κι' η γη γυρίζει».
 
Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟ
Φωτογραφίες: ΠΑΡΙΣ ΤΑΒΙΤΙΑΝ
 
 
 
Στην έντυπη «LIFO» που κυκλοφορεί
από σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024,
η διαχρονική Ντίβα του Ελληνικού Τραγουδιού
φιλοξενείται στη στήλη «Οι Αθηναίοι»
και αφηγείται τη συναρπαστική ζωή της!
 
Ακολουθήστε μας: 
 
| “MARINELLA IS THE ATHENIAN OF THE WEEK”; The Grande Dame of the Greek Song Marinella gave a new interview to Giannis Pantazopoulos and was photographed by Paris Tavitian for the printed LiFO magazine that is published this week from today Thursday, June 13, 2024. Don't miss out!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου