26 Ιουνίου 2024

Η Μαρινέλλα στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΤΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024
 
Artwork: Konstantinos Georgantas ©
 
Συμμετέχουν:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΕΜΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
 
         Μια παράσταση με την ψυχή, τη δύναμη της φωνής και της ερμηνείας της μίας και μοναδικής Μαρινέλλας. Μια παράσταση - κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της. Με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητα, τη φωνή, το ταλέντο, τη θεατρικότητά της, διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων. 
 
         O χαρακτηρισμός «Μύθος» της δόθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους ειδικούς, λόγω του μεγέθους της καλλιτεχνικής πορείας και της ισχυρής διάδρασης που διατηρεί εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες με το κοινό.
 
         Ένα μουσικό ταξίδι με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα και πολυάριθμης ορχήστρας θα αποτελέσει μια μεγαλειώδη μουσική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού και θα μαγέψει το Ελληνικό κοινό, αλλά και ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας.
 
Σκηνοθεσία: Φωκάς Ευαγγελινός
Σχεδιασμός φωτισμού: Ελευθερία Ντεκώ
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Δίσκος
 
Ώρα έναρξης: 21:00
 
 
Προπώληση εισιτηρίων: «Ticket Services»
· Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
· Τηλεφωνικά: 2107234567
· Ηλεκτρονικά: www.ticketservices.gr
· Για αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ στο τηλέφωνο 2107234567
 
Παραγωγή: «Galaxias Live Productions»
  
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 

|
MARINELLA! On September 25, 2024, the Grande Dame of the Greek Song Marinella will give a grand concert at the Odeon of Herodes Atticus (Herodion) in Athens, Greece, with the participation of Antonis Remos, Christos Mastoras and a large orchestra under the musical direction of Giannis Diskos. Direction: Fokas Evangelinos. Lighting design: Eleftheria Deko. Start time: 21:00. For ticket reservations call at (+30) 2107234567 or online at www.ticketservices.gr. Production: Galaxias Live Productions.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου