11 Απριλίου 2016

Η Μαρινέλλα στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης


Η κορυφαία ερμηνεύτρια ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας,
τη Χορωδία «Νικόλαος Πουλιάσης» Αχαράβης Κέρκυρας
και τον Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό!

Photo credit: Dimitris Vlaikos © 2016

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρασκευή 22 και Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Το μουσικό γεγονός της φετινής χρονιάς!

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, μετά από τρεις μοναδικές συναυλίες στη σκηνή του θεάτρου «Παλλάς» (στις 11, 12 και 18 Απριλίου), όπου θα ερμηνεύσει τις μεγάλες της επιτυχίες με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου και τη Χορωδία «Νικόλαος Πουλιάσης» Αχαράβης απ' το νησί της Κέρκυρας, θα εμφανιστεί για δυο μουσικές βραδιές στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, στις 22 και 23 Απριλίου 2016.


Photo credit: Dimitris Vlaikos © 2016
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να ερμηνεύσω μ' έναν διαφορετικό τρόπο τα τραγούδια μου. Βέβαια, έχοντας μια τέτοια ορχήστρα, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχιμουσικό κ. Σπύρο Ράλλη γι' αυτή τη συνεργασία, αλλά και τον κ. Νίκο Αναδολή για τις πολύ σπουδαίες ενορχηστρώσεις που έχει κάνει στα τραγούδια μου. Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω τί έχει κάνει… Επίσης, τον κ. Δημήτρη Μαργιολά και τον κ. Νίκο Δημητρόπουλο για την οργάνωση και το σχεδιασμό αυτής της συναυλίας, αλλά και τον βαρύτονο, τον κ. Παντελή Κοντό, που θα έχω την ευκαιρία και τη μεγάλη τιμή να ερμηνεύσω κάποια τραγούδια μαζί του… Ξέρετε, είναι σημαντικό για 'μας τους καλλιτέχνες να μπορούμε να παρουσιάζουμε στο κοινό τη δουλειά μας μ' έναν ανανεωμένο τρόπο, μ' ένα τρόπο διαφορετικό. Το να μπορείς να ερμηνεύσεις τα τραγούδια σου με συνοδεία σαράντα πνευστών οργάνων δεν είναι κάτι συνηθισμένο, ε; Οπότε, καταλαβαίνετε ότι και για 'μένα είναι σα να τα τραγουδάω πρώτη φορά. Και έχω μια πολύ μεγάλη χαρά και ένα ακόμη μεγαλύτερο τρακ. Δεν ξέρω τι θα κάνω… Θα προσπαθήσω να τα πω. Μη νομίζεται ότι λέω τίποτα έτσι… Όχι, όχι, το νιώθω αυτό. Και έχω τρακ φοβερό. Αύριο ταξιδεύουμε, πηγαίνουμε στην Κέρκυρα για πρόβα εκεί. Πού να 'ρθουν εκατό τόσοι άνθρωποι εδώ για πρόβα; Θα 'ρθουν μια και καλή να τα πούμε. Οπότε πηγαίνουμε εμείς. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διευθύντρια της χορωδίας, την κα. Αγάθη Κοσκινά, γιατί ξέρετε πάνω στη σκηνή του «Παλλάς» δεν θα 'μαι μόνη, όχι βέβαια, θα είμαι πλαισιωμένη -εκτός από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα- με τη μικτή Χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης». Τώρα βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα μουσικό υπερθέαμα. Θα 'μαστε πάνω από εκατό - εκατόν είκοσι άτομα στη σκηνή. Ελπίζουμε όλοι εμείς να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και να τα πούμε όπως πρέπει να τα πούμε, και να τα παίξουμε όπως πρέπει να τα παίξουμε. Για 'μένα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή αυτή, και νιώθω μια ιδιαίτερη χαρά που θα τη μοιραστώ με το κοινό μου στην Αθήνα, εδώ στο Παλλάς, και στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής. Τελειώνοντας, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον παραγωγό κ. Μάνο Τρανταλίδη που πίστεψε σ' αυτή τη συνεργασία και σ' αυτή τη δουλειά, και χάρις αυτόν βρισκόμαστε όλοι σήμερα εδώ, κοντά σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.”.

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ | 4 Απριλίου 2016


Photo credit: Dimitris Vlaikos © 2016
Η μοναδική ερμηνεύτρια, θα μας ταξιδέψει κάνοντας μια μουσική αναδρομή στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της, σε ένα δίωρο μουσικό υπερθέαμα, περιτριγυρισμένη από σαράντα μουσικούς πνευστών οργάνων (υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Ράλλη) και εξήντα φωνές χορωδών (υπό τη διεύθυνση της Αγάθης Κοσκινά), ενώ σε μέρη της συναυλίας θα εμφανιστεί ο φημισμένος βαρύτονος Παντελής Κοντός. Θα υπάρχουν στιγμές που πάνω στη σκηνή του Μεγάρου θα βρίσκονται περισσότεροι από εκατό συντελεστές, σε μία παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο!

Οι σπουδαιότεροι Έλληνες συνθέτες θα παρελάσουν μέσα από τη μεγαλειώδη φωνή της αγαπημένης μας ερμηνεύτριας, η οποία για πρώτη φορά στην εξηντάχρονη καριέρα της θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της με φιλαρμονική ορχήστρα, σε ενορχηστρώσεις του Νικόλα Αναδολή.


Διευθύνει ο Αρχιμουσικός Σπύρος Ράλλης
Οργάνωση - σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς - Νίκος Δημητρόπουλος
Ενορχηστρώσεις: Νικόλας Αναδολής
Διεύθυνση χορωδίας: Αγάθη Κοσκινά


Παρασκευή 22 Απριλίου 2016
(Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1, 21:00)
Σάββατο 23 Απριλίου 2016
(Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1, 21:00)
Εισιτήρια προπωλούνται
στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
(25ης Μαρτίου & Παραλία, Τηλ. 2310 895938-9),
στο εκδοτήριο της Πλατείας Αριστοτέλους (Τηλ. 2310 236990)
και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: 50€, 40€, 30€, 20€, 15€
15€ (μαθητικά - φοιτητικά - κάτοχοι κάρτας ανεργίας)

Διοργάνωση εκδήλωσης:
ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ - CRICOS PRODUCTIONS & CULTURAL MANAGEMENT

Facebook event:


Marinella with Dimitris Margiolas, Agatha Koskina, Nikos Dimitropoulos, Nikolas Anadolisa,
Spiros Rallis and Pantelis Kontos in the Press conference at the Pallas Theatre in Athens.
| Photo credit: Dimitra Kechagia © April 4, 2016

Θα ήθελα με χαρά να σας αναγγείλω την αρχή της συνεργασίας μου με την Μαρινέλλα, σαν Μαέστρος - Ενορχηστρωτής, ξεκινώντας με ένα τουρ (5 συναυλίες) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου θα παρουσιάσουμε μεγάλες της επιτυχίες όπως το «Ανοιξε Πέτρα», το «Καμιά φορά» και πολλά άλλα, σε δικές μου version. Θα είναι ενα μουσικό υπερθέαμα όπου θα συμπράξει η 40μελή ορχήστρα πνευστών «Ομόνοια» και η χορωδία 60 ατόμων «Νικόλαος Πουλιάσης» απο την Κέρκυρα. Στόχος μου είναι να περάσω στο ευρύ κοινό τζαζ και κλασικές «συμφωνικές» ιδέες μέσα από ένα πολύ γνωστό λαικό ρεπερτόριο, με σκοπό την ανανέωση του, μεγαλώνοντας παράλληλα τον ρόλο της Ορχήστρας και δίνοντας εναν «σαουντρακικό» χαρακτήρα στο όλο show. Είναι δουλειά μηνών, με πολύ ενθουσιασμό από όλους τους συντελεστές. Αναλυτικά, θα παίξουμε στο Παλλάς στην Αθήνα στις 11/4 - 12/4 και 18/4 καθώς και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 22/4 και 23/4. Θα υπάρξει και συνέχεια…

ΝΙΚΟΛΑΣ ΑΝΑΔΟΛΗΣ | 9 Απριλίου 2016
(Ανάρτηση σε προσωπικό του προφίλ στο Facebook)


Photos credit: Vassilis Natsios, from Cosmopoliti.com © April 4, 2016


| Marinella, the greatest Greek female singer, will collaborate musically with one of the oldest and well regarded Philharmonic Bands in Greece, the “OmoniaPhilharmonic Orchestra of Gastouri (from the Greek island of Corfu), conducted by Spiros Rallis. Marinella will travel to all the decades of Greek Song, performing her greatest hits with a unique and magical way, in two-hour musical performances at the Pallas Theater on April 11 and 12, 2016, and at the Thessaloniki Concert Hall on April 22 and 23, 2016. Marinella will be accompanied by 40 musicians of wind instruments, while in parts of the concerts will also appear the mixed “Nikolaos PouliasisChoir of Acharavi (from Corfu) with 60 amazing voices choir, conducted by Agathe Koskina, and the famous Corfiot baritone Pantelis Kontos.

Orchestrations: Nikolas Anadolis
Organization and production: Dimitris Margiolas - Nikos Dimitropoulos

Event management:
DROMI POLITISMOU (Culture routes),
CRICOS PRODUCTIONS & CULTURAL MANAGEMENT

MARINELLA, the greatest Greek female singer,
with OMONIA Philharmonic Orchestra of Gastouri, Corfu
and NIKOLAOS POULIASIS Choir of Acharavi, Corfu
PALLAS THEATRE
Monday April 11, 2016 (08:30 pm)
Tuesday April 12, 2016 (08:30 pm)
Monday April 18, 2016 (08:30 pm)

Ticket prices:
55€, 43€, 36€, 30€, 25€, 20€, 22€, 17€, 15€, 12€

Tickets advance sales:
Pallas Theatre (Voukourestiou 5, Athens, Tel. 210 3213100),
by phone at 211 1000365 and online at www.ticket365.gr
THESSALONIKI CONCERT HALL
Friday April 22, 2016 (Room: Friends of Music Hall M1, 09:00 pm)
Saturday April 23, 2016 (Room: Friends of Music Hall M1, 09:00 pm)

Ticket prices:
50€, 40€, 30€, 20€, 15€
15€ (Students - Holders of unemployment card)

Tickets advance sales:
Thessaloniki Concert Hall (25th Martiou & Paralia, Tel. 2310 895938-9),
Box office in Aristotelous Square (Tel. 2310 236990)
and online at www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου