4 Απριλίου 2016

Η Μαρινέλλα στο «Παλλάς» (Press conference)

Η κορυφαία ερμηνεύτρια ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας
και τη Χορωδία «Νικόλαος Πουλιάσης» Αχαράβης Κέρκυρας
στο Θέατρο «Παλλάς» στις 11, 12 και 18 Απριλίου 2016
και στο Μ.Μ.Θ στις 22 και 23 Απριλίου 2016


Marinella with Dimitris Margiolas, Agatha Koskina, Nikolas Anadolis,
Nikos Dimitropoulos, Spiros Rallis and Pantelis Kontos
in the Press conference at the Pallas Theatre in Athens.
| Photo credit: Dimitra Kechagia © April 4, 2016

Στις 4 Απριλίου 2016, μια εβδομάδα πριν την μεγάλη πρεμιέρα των παραστάσεων, δόθηκε η Συνέντευξη Τύπου στο φουαγιέ του Θεάτρου «Παλλάς», στην Αθήνα. Παρόντες, η ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, ο διοργανωτής Νίκος Δημητρόπουλος, ο δεξιοτέχνης μουσικός Δημήτρης Μαργιολάς, ο ενορχηστρωτής και διεθνούς φήμης τζαζίστας Νίκος Αναδολής, ο αρχιμουσικός της ορχήστρας Σπύρος Ράλλης, η μαέστρος της χορωδίας Αγάθη Κοσκινά, ο φημισμένος βαρύτονος Παντελής Κοντός και πλήθος συνεργατών και δημοσιογράφων.

Από τα ηχεία ακουγόταν το «Να παίζει το τρανζίστορ» και το «Τη βραδιά μου απόψε μη μου τη χαλάς». Κι' η Μαρινέλλα, φορτσάτη, βγήκε από το ασανσέρ και πριν προλάβει να κάτσει στο πάνελ απέναντι από τους δημοσιογράφους, είπε με το γνώριμο ύφος της «Σταματήστε την αυτή που παίζει βρε παιδιά. Ποιος διάλεξε αυτό το ρεπερτόριο; Τίποτα παλαιότερο δεν βρήκατε να βάλετε;». Χαμογελαστή, ευγενής, υπομονετική με τους φωτογράφους που την πολιόρκησαν και πάντα έτοιμη για πλάκα έκατσε δίπλα στον Νικόλα Αναδολή και μας σύστησε τον άνθρωπο στον οποίο -όπως είπε- παρέδωσε την καριέρα της.


Photo credit: Petros Hontos © 2016
Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενη που μου δίνεται η ευκαιρία να ερμηνεύσω μ' έναν διαφορετικό τρόπο τα τραγούδια μου. Βέβαια, έχοντας μια τέτοια ορχήστρα, τη Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, είναι πολύ σπουδαίο πράγμα. Θέλω να ευχαριστήσω τον αρχιμουσικό κ. Σπύρο Ράλλη γι' αυτή τη συνεργασία, αλλά και τον κ. Νίκο Αναδολή για τις πολύ σπουδαίες ενορχηστρώσεις που έχει κάνει στα τραγούδια μου. Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω τί έχει κάνει… Επίσης, τον κ. Δημήτρη Μαργιολά και τον κ. Νίκο Δημητρόπουλο για την οργάνωση και το σχεδιασμό αυτής της συναυλίας, αλλά και τον βαρύτονο, τον κ. Παντελή Κοντό, που θα έχω την ευκαιρία και τη μεγάλη τιμή να ερμηνεύσω κάποια τραγούδια μαζί του… Ξέρετε, είναι σημαντικό για 'μας τους καλλιτέχνες να μπορούμε να παρουσιάζουμε στο κοινό τη δουλειά μας μ' έναν ανανεωμένο τρόπο, μ' ένα τρόπο διαφορετικό. Το να μπορείς να ερμηνεύσεις τα τραγούδια σου με συνοδεία σαράντα πνευστών οργάνων δεν είναι κάτι συνηθισμένο, ε; Οπότε, καταλαβαίνετε ότι και για 'μένα είναι σα να τα τραγουδάω πρώτη φορά. Και έχω μια πολύ μεγάλη χαρά και ένα ακόμη μεγαλύτερο τρακ. Δεν ξέρω τι θα κάνω… Θα προσπαθήσω να τα πω. Μη νομίζεται ότι λέω τίποτα έτσι… Όχι, όχι, το νιώθω αυτό. Και έχω τρακ φοβερό. Αύριο ταξιδεύουμε, πηγαίνουμε στην Κέρκυρα για πρόβα εκεί. Πού να 'ρθουν εκατό τόσοι άνθρωποι εδώ για πρόβα; Θα 'ρθουν μια και καλή να τα πούμε. Οπότε πηγαίνουμε εμείς. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τη διευθύντρια της χορωδίας, την κα. Αγάθη Κοσκινά, γιατί ξέρετε πάνω στη σκηνή του «Παλλάς» δεν θα 'μαι μόνη, όχι βέβαια, θα είμαι πλαισιωμένη -εκτός από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα- με τη μικτή Χορωδία Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης». Τώρα βέβαια, όπως καταλαβαίνετε, πρόκειται για ένα μουσικό υπερθέαμα. Θα 'μαστε πάνω από εκατό - εκατόν είκοσι άτομα στη σκηνή. Ελπίζουμε όλοι εμείς να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, και να τα πούμε όπως πρέπει να τα πούμε, και να τα παίξουμε όπως πρέπει να τα παίξουμε. Για 'μένα είναι μια πολύ σημαντική στιγμή αυτή, και νιώθω μια ιδιαίτερη χαρά που θα τη μοιραστώ με το κοινό μου στην Αθήνα, εδώ στο Παλλάς, και στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής. Τελειώνοντας, θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον παραγωγό κ. Μάνο Τρανταλίδη που πίστεψε σ' αυτή τη συνεργασία και σ' αυτή τη δουλειά, και χάρις αυτόν βρισκόμαστε όλοι σήμερα εδώ, κοντά σας. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.”.

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ




Η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, θα ανέβει στη σκηνή του Παλλάς τη Δευτέρα 11, την Τρίτη 12 και -λόγω μεγάλης ζήτησης- τη Δευτέρα 18 Απριλίου, και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Απριλίου 2016, για να ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες, συμπράττοντας μουσικά με μια από τις σημαντικότερες φιλαρμονικές ορχήστρες της Ελλάδας, την φιλαρμονική «Ομόνοια» Γαστουρίου Κέρκυρας, πλαισιωμένη από πολυπληθή χορωδία του νησιού.

Photo credit: Alexandros Vlachos © April 4, 2016
Κάνοντας μια μοναδική μουσική αναδρομή, η Μαρινέλλα θα μας ταξιδέψει στους μεγαλύτερους σταθμούς της καριέρας της, παρουσιάζοντας κάποια «κλασικά» τραγούδια του ρεπερτορίου της με έναν ανανεωμένο, «πειραγμένο» -όπως ελέχθη- τρόπο, καθώς θα ακούσουμε για παράδειγμα τη μεγάλη επιτυχία του Χιώτη «Αφού το θες» σε «Σουίνγκ (swing)» απόδοση. «Δεν θα τα αναγνωρίσει ούτε η κυρία Μαρινέλλα…» είπε χαριτολογώντας ο ενορχηστρωτής τους, κατά την παρουσίαση, για να απαντήσει εκείνη γελώντας «Αχ, τι έπαθα, μου αρέσει το καινούργιο, πάω με το ένστικτο…» ενώ πρόσθεσε «Πάντοτε μου άρεσε να συνεργάζομαι και να εμπιστεύομαι νέους ανθρώπους όπως ο Νικόλας Αναδολής, ο οποίος είναι δεν είναι είκοσι πέντε… Αυτή τη στιγμή, εμπιστεύτηκα -σε εισαγωγικά- όλη μου την καριέρα σε αυτό το παιδί, και πραγματικά είμαι πολύ περίεργη να δω τι έχει κάνει…».

Photo credit: Alexandros Vlachos © April 4, 2016
Η «τζαζ» κοινότητα, βεβαίως, γνωρίζει καλά τον Νικόλα Αναδολή, αυτό το παιδί - θαύμα, που από τα 19 του χρόνια σαρώνει βραβεία και υποτροφίες στο εξωτερικό. Έχει ήδη περάσει απ' το περίφημο μουσικό κολέγιο «Μπέρκλι» της Βοστώνης, κέρδισε ήδη ένα βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό τζαζ πιάνου «Martial Solal» που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια στο Παρίσι και μετρά εμφανίσεις στο θρυλικό «Blue Note» της Νέας Υόρκης και στο «Rabat Jazz Festival». Αυτός ο σπουδαίος νεαρός, λοιπόν, εδώ και δύο μήνες έχει «βουτήξει» στο ρεπερτόριο της ερμηνεύτριας για να το ενορχηστρώσει με τέτοιο τρόπο που καί την παρουσία της φιλαρμονικής να δικαιολογεί αλλά καί σεβασμό στο παρελθόν του να δείχνει. «Διέτρεξα διαχρονικά το ρεπερτόριο της κυρίας Μαρινέλλας και το έφτιαξα σε συμφωνική έκδοση. Ήθελα απλώς να το αλλάξω και να το πάω παραπέρα. Δεν μπορώ να παραβλέψω τους λόγους για τους οποίους αγαπήθηκαν τα τραγούδια» είπε, ξεκαθαρίζοντας τον σεβασμό του σε αυτά. Η Μαρινέλλα, βέβαια, τον παρουσίασε με τον δικό της τρόπο. «Τον άκουσα μία φορά να παίζει πιάνο στο σπίτι μου, και είπα “Εσύ είσαι από άλλον κόσμο! Αποκλείεται αυτά τα δάχτυλα να είναι ανθρώπινα”. “Από πού μας ήρθες, βρε αγόρι μου” του λέω, “Απ' έξω” μου είπε. Σπούδασε έξω… Μας ήρθε εδώ Τον πήραμε εμείς… Και τώρα θα 'ναι περιζήτητος ο Νικόλας, είναι σίγουρο αυτό» είπε, και πρόσθεσε «Πρέπει να με έχετε συνηθίσει να κάνω τα ασυνήθιστα. Δεν πρέπει να σας εκπλήσσει. Μπορεί να κάνω μιούζικαλ, θέατρο και να κάνω συναυλίες, αλλά δεν παύω να είμαι διασκεδάστρια, μια τραγουδίστρια στα μπουζούκια. Το ωραίο είναι όμως ότι μ' αρέσει να τα κάνω όλα. Και νομίζω, τα καταφέρνω λίγο». Το πρωί της Τρίτης η σπουδαία ερμηνεύτρια πετάει για Κέρκυρα όπου στην πρώτη τους συνάντηση με όλο το επιτελείο θα της λυθούν οι απορίες. «Για κατασκήνωση θα πάμε βρε παιδιά; Τι ώρα είναι αυτή που με βάλατε να πετάξω;» είπε αστειευόμενη.


Marinella with Dimitris Margiolas, Agatha Koskina, Nikolas Anadolis,
 Nikos Dimitropoulos, Spiros Rallis and Pantelis Kontos
at the Pallas Theatre in Athens (Press conference).
| Photo credit: Vassilis Natsios © April 4, 2016

Marinella at the Pallas Theatre in Athens (Press conference).
| Photo credit: Vassilis Natsios © April 4, 2016

Marinella with Dimitris Margiolas, Agatha Koskina, Nikolas Anadolis,
Nikos Dimitropoulos, Spiros Rallis and Pantelis Kontos
at the Pallas Theatre in Athens (Press conference).
| Photo credit: Vassilis Natsios © April 4, 2016

Πρόκειται για ένα δίωρο υπερθέαμα με την τραγουδίστρια περιτριγυρισμένη από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων, υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Ράλλη, και 60 εκπληκτικές φωνές χορωδών από τη μικτή Χορωδία «Νικόλαος Πουλιάσης» Αχαράβης Κέρκυρας, υπό τη μουσική διεύθυνση της Αγάθης Κοσκινά, ενώ σε μέρη της συναυλίας θα εμφανιστεί ο φημισμένος Κερκυραίος βαρύτονος Παντελής Κοντός. Θα υπάρχουν στιγμές που πάνω στη σκηνή θα βρίσκονται περισσότεροι από 100 συντελεστές, σε μία παραγωγή που δεν έχει προηγούμενο. Η Αγάθη Κοσκινά, εξήρε την πρώτη συνεργασία της με την Μαρινέλλα, λέγοντας «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την κυρία Μαρινέλλα που μας εμπιστεύτηκε… Αυτή η συνεργασία αποτελεί ορόσημο για 'μας. Κομμάτια κλασικά, ιστορικά, που όλοι έχουμε αγαπήσει, μέσα από αυτές τις ενορχηστρώσεις θα αναδειχθούν σε μεγαλύτερο βαθμό. Με την ενορχήστρωση που έχει γίνει, τα κομμάτια θα απογειωθούν. Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η χορωδία δουλεύει πυρετωδώς, δύο μήνες τώρα, και ετοιμαζόμαστε με μεγάλο ενθουσιασμό, με άπειρες ώρες προβών και περιμένουμε με πολύ μεγάλη χαρά αυτές τις συναυλίες. Θέλω να πω, ότι μου προκάλεσε δέος η κυρία Μαρινέλλα απ' την τρομερή θετική ενέργεια, με το καλωσόρισμα της…», ενώ ο Σπύρος Ράλλης ανέφερε πως «Οι ενορχηστρώσεις ήταν πρόκληση για 'μας, γιατί η μπάντα έχει μεταμορφωθεί σε μια σύγχρονη ορχήστρα, με συμφωνικά ακούσματα αναμειγμένα με τζαζ μουσική και έχουμε πιστεύω ξεπεράσει τις παλιότερες συνεργασίες μας. Έχουμε συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα κάνοντας πολύ σημαντικές παραστάσεις, αλλά αυτό που ζούμε με την Μαρινέλλα, είναι εντελώς διαφορετικό…» και σημείωσε χαρακτηριστικά «Θα σηκώνω τα χέρια μου και θα ακούω τη φωνή της Μαρινέλλας… Είναι μαγικό…».


Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 (Ώρα 20:30)
Τρίτη 12 Απριλίου 2016 (Ώρα 20:30)
Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 (Ώρα 20:30)




Κάθε εμφάνιση της Μαρινέλλας στη σκηνή αποτελεί γεγονός πρώτου μεγέθους για τους θαυμαστές της. Η φωνή της, που νίκησε το χρόνο, μας ταξιδεύει με πάθος και ωριμότητα στα γνωστά και αγαπημένα τοπία του Ελληνικού τραγουδιού, με πυξίδα την πολύχρονη εμπειρία της. Και ποτέ δεν επαναλαμβάνεται. Κάθε νέα σειρά εμφανίσεων είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό της, μια ολοκληρωμένη πρόταση που πρέπει πάνω απ' όλα να ικανοποιεί την ίδια. Το νέο εγχείρημα της Μαρινέλλας είναι φιλόδοξο όσο και τα προηγούμενα, και έχει το χάρισμα της πρωτοτυπίας. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί για δύο βραδιές στο Θέατρο Παλλάς, χώρο γνώριμο γι' αυτήν και το κοινό της, με ένα πρόγραμμα – αναδρομή στους σημαντικότερους σταθμούς της καριέρας της. Πλαισιωμένη από 35 μουσικούς πνευστών οργάνων της Φιλαρμονικής Γαστουρίου «Ομόνοια», 60 χορωδούς της μικτής Χορωδίας Αχαράβης «Νικόλαος Πουλιάσης» και τον φημισμένο Κερκυραίο βαρύτονο Παντελή Κοντό, θα παρουσιάσει ένα δίωρο ακρόαμα - υπερθέαμα με τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων δημιουργών! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Οργάνωση - σχεδιασμός: Δημήτρης Μαργιολάς - Νίκος Δημητρόπουλος
Διοργάνωση εκδήλωσης: «Δρόμοι πολιτισμού» - CRICOS






Τιμές εισιτηρίων:
Πλατεία: VIP: 55€, Α: 43€, Β: 36€, Γ: 30€, Δ: 25€, Ε: 20€
Θεωρεία πλατείας (ΣΤ): 15€

Εξώστης: Ζ1: 25€, Ζ2: 20€, Ζ3: 15€

Κεντρικά Θεωρεία: Θ9, Θ10, Θ11, Θ12, Θ13, Θ14, Θ15: 30€

Πλαϊνά Θεωρεία: Θ6, Θ7, Θ8, Θ16, Θ17, Θ18: 22€
Θ3, Θ4, Θ5, Θ19, Θ20, Θ21: 17€
Θ1, Θ2, Θ22, Θ23: 12€

Εισιτήρια προπωλούνται
στο ταμείο του Θεάτρου Παλλάς
(Βουκουστερίου 5, Αθήνα, Τηλ. 210 3213100),
τηλεφωνικώς στο 211 1000365
και ηλεκτρονικά στο www.ticket365.gr





Η μουσική παράσταση θα επαναληφθεί
και στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 (Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1, Ώρα 21:00)
Σάββατο 23 Απριλίου 2016 (Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1, Ώρα 21:00)

Τιμές εισιτηρίων: 50€, 40€, 30€, 20€, 15€
15€ (μαθητικά - φοιτητικά - κάτοχοι κάρτας ανεργίας)

Εισιτήρια προπωλούνται
στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης
(25ης Μαρτίου & Παραλία - Τηλέφωνο: 2310 895938-9),
στο εκδοτήριο της Πλατείας Αριστοτέλους (Τηλ. 2310 236990)
και ηλεκτρονικά στο www.ticketservices.gr



"Omonia" Philharmonic Orchestra of Gastouri, Corfu.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Γαστουρίου «Ομόνοια» της Κέρκυρας, σκοπός της οποίας είναι η διδασκαλία και διάδοση της μουσικής και δραματικής τέχνης, καθώς η μόρφωση των νέων ανθρώπων, είναι η τρίτη σε σειρά αρχαιότητας (1898) από της φιλαρμονικές της Κέρκυρας, πρώτη από τις φιλαρμονικές της Κερκυραϊκής υπαίθρου και μία από τις αρχαιότερες της Ελλάδας.

Από την ημέρα ιδρύσεως της η Φιλαρμονική Γαστουρίου «Ομόνοια» προσφέρει δωρεάν μουσική παιδεία στα παιδιά του νησιού. Στους ευεργέτες της αναγράφονται επίσης μεγάλα ονόματα της ιστορίας μας, όπως ο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Αθηναγόρας. Σήμερα το μουσικό σώμα αποτελείται από 95 μουσικούς, ενώ στις σχολές της Φιλαρμονικής φοιτούν 40 μαθητές. Η μουσική μπάντα πραγματοποιεί περισσότερες από 35 εμφανίσεις το χρόνο, που πραγματοποιούνται στην Κέρκυρα και στον ευρύτερο Ελλαδικό χώρο.

Η Φιλαρμονική Γαστουρίου έχει λάβει μέρος στο 4ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών Νέας Φιλαδέλφειας (1995), στις εορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από το θάνατο της Αυτοκράτειρας Ελισάβετ στο Μπαντ Ισλ της Αυστρίας (1998), στην Α' Διεθνή Συνάντηση Φιλαρμονικών Κέρκυρας (2002), στο 3ο και 5ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στη Θεσσαλονίκη (2003 και 2012 αντίστοιχα), στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Κέρκυρα (2005) και σε πολλές άλλες μεγάλες διοργανώσεις.

Έχει πραγματοποιήσει συναυλίες με τους παρακάτω ερμηνευτές: Γιάννη Βογιατζή, Μιχάλη Βιολάρη, Κλειώ Δενάρδου, Πόπη Αστεριάδη, Ρένα Κουμιώτη, Καίτη Χωματά, Αναστασία Μουτσάτσου, Κώστα Μακεδόνα, Μανώλη Μητσιά, Νατάσσα Μποφίλιου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πένυ Ξενάκη, Σπύρο Κλείσσα, Πασχάλη, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μάριο Φραγκούλη, Αντώνη Ρέμο, Δήμητρα Γαλάνη, Μαργαρίτα Ζορμπαλά. Επίσης, έχει συμπράξει με τους μουσικοσυνθέτες: Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Γιώργο Χατζηνάσιο, Διονύση Σαββόπουλο, οι οποίοι έχουν ανακηρυχθεί και επίτιμοι αρχιμουσικοί της Φιλαρμονικής.

Έχει εμφανιστεί στις παρακάτω περιοχές: Καλαμάτα, Αθήνα, Λεχαινά, Κόνιτσα, Σέρρες, Πτολεμαΐδα, Θεσσαλονίκη και Ζάκυνθο, σε Αυστρία και Ιταλία, ενώ είναι η μοναδική φιλαρμονική της Ελλάδος που έχει εμφανιστεί σε θέατρο στο Μπρόντγουεϊ, συγκεκριμένα στο «Town Hall» της Νέας Υόρκης.


| Press conference with Marinella, musician Dimitris Margiolas, organizer Nikos Dimitropoulos, producer Manos Trantalidis, arranger Nikolas Anadolis, conductor Spiros Rallis, choir conductor Agatha Koskina and baritone Pantelis Kontos at the Pallas Theatre, on April 4 2016. Marinella, the greatest Greek female singer, will collaborate musically with one of the oldest and well regarded Philharmonic Bands in Greece, the “Omonia” Philharmonic Orchestra of Gastouri (by 40 musicians of wind instruments), the 60 membered mixed “Nikolaos Pouliasis” Choir of Acharavi (from the Greek island of Corfu) and the famous Corfiot baritone Pantelis Kontos. She will travel to all the decades of Greek Song, performing her greatest hits with a unique and magical way, in two-hour musical performances at the Pallas Theater on April 11, 12 and 18, 2016, and at the Thessaloniki Concert Hall on April 22 and 23, 2016.


Marinella with Dimitris Margiolas, Agatha Koskina, Nikos Dimitropoulos,
Nikolas Anadolis, Spiros Rallis and Pantelis Kontos
at the Pallas Theatre in Athens (Press conference).
| Photo credit: Vassilis Natsios © April 4, 2016

PALLAS THEATRE
Monday April 11, 2016 (20:30)
Tuesday April 12, 2016 (20:30)
Monday April 18, 2016 (20:30)

Ticket prices:
55€, 43€, 36€, 30€, 25€, 20€, 22€, 17€, 15€, 12€
Presale available from February 27, 2016.

Tickets advance sales:
Pallas Theatre (Voukourestiou 5, Athens, Tel. 210 3213100),
by phone at 211 1000365 and online at www.ticket365.gr


THESSALONIKI CONCERT HALL
Friday April 22, 2016 (Room: Friends of Music Hall M1, 21:00)
Saturday April 23, 2016 (Room: Friends of Music Hall M1, 21:00)

Ticket prices:
50€, 40€, 30€, 20€, 15€
15€ (Students - Holders of unemployment card)
Presale available from February 24, 2016.

Tickets advance sales:
Thessaloniki Concert Hall (25th Martiou & Paralia, Tel. 2310 895938-9),
Box office in Aristotelous Square (Tel. 2310 236990)
and online at www.ticketservices.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου