20 Απριλίου 2016

Είναι… Ολόκληρη για κλωνοποίηση (Κριτική)


Marinella and Stelios Konteas at the Pallas Theatre in Athens, Greece.
| NDP Photo Agency © April 18, 2016

Από τον αρθρογράφο Στέλιο Κοντέα
για τον ιστότοπο «Apotimiseis.blogspot.gr».
Δημοσίευση: Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.


Πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία μας… Ακόμη και τα πιο τρελά μας όνειρα! Επιστρέφοντας στο σπίτι μου από το Παλλάς, πήρα “χαρτί” και “στυλό” για να γράψω τι με έκανε να αισθανθώ αυτή η γυναίκα που είδα στη σκηνή να Ερμηνεύει (με «έψιλον» κεφαλαίο!) -και τίποτα παραπάνω…

Σαν ψέμα μού φάνηκε, όταν μου τηλεφώνησαν οι συνεργάτες της, για να μου πουν ότι θέλει να γνωρίσει από κοντά τον συντάκτη αυτού του άρθρου στο Monopoli.gr.

(Δημοσιεύθηκε στο Monopoli.grστις 12 Απριλίου 2016)


Ξανά στο Παλλάς, λοιπόν, προσκεκλημένος αυτήν τη φορά. Τέτοια απλότητα, τέτοια γενναιοδωρία σπανίζει σε καλλιτέχνες τέτοιου βεληνεκούς!

Δεν είναι, επομένως, μόνο οι φωνητικές της χορδές για κλωνοποίηση, όπως έγραψα στο κείμενο που έγινε η αφορμή να τη γνωρίσω… Είναι ολόκληρη για κλωνοποίηση!


Marinella, Stelios Konteas and Antonis Kokolakis (P.R Manager) at the Pallas Theatre.
| NDP Photo Agency © April 18, 2016

Την ευχαριστώ, την ευχαριστούμε από την καρδιά μας για τις συγκλονιστικές «live» ερμηνείες που μας χαρίζει μέχρι σήμερα… Θα μπορέσουμε, άραγε, να κλωνοποιήσουμε τις φωνητικές της χορδές για να την απολαμβάνουν και στους επόμενους αιώνες;

Ακόμα θυμάμαι την ανατριχίλα που προκάλεσε στο θέατρο ερμηνεύοντας με ένα πιάνο το «Έλα γι' απόψε»… Δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψει κάποιος, ακόμα κι' αν το ζήσει!

Υ.Γ. Ευχαριστώ θερμά το φωτογραφικό πρακτορείο NDP που ήταν παρών στο καμαρίνι της, απαθανάτισε τη μαγική αυτή στιγμή και μου παραχώρησε το φωτογραφικό υλικό.


| Second review by Stelios Konteas about Marinella, in response to the invitation of the great female singer to the columnist at the Pallas Theatre on April 18, 2016, so that she can thank him for his review in the website Monopoli.gr, on April 12, 2016. | Published: Wednesday, April 20, 2016 | Source: apotimiseis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου