19 Απριλίου 2024

Ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ:
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΚΑΙ Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ

Είπαμε πολλά που δεν λέγονται
Είπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται!!

Photo credit: Nikos Droukas © April 17, 2024
 
         Το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου ο Χρήστος Μάστορας διασκέδασε στο «NOX», όπου εμφανίζεται η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης παρακολούθησε με θαυμασμό την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, και μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά και να συζητήσουν…
 
 
Photo from Mastoras' Facebook page © April 19, 2024
 
         Πριν από λίγη ώρα, ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στα κοινωνικά του δίκτυα, όπου ποζάρει χαμογελαστός αγκαλιά με την Μαρινέλλα. Στη λεζάντα της ανάρτησης, εκτός από ένα μεγάλο «Ευχαριστώ», της έδωσε και μια υπόσχεση για το μέλλον. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είπαμε πολλά που δεν λέγονται… Είπαμε όμως και πολλά που τραγουδιούνται!! Κυρία Μαρινέλλα, σας ευχαριστώ για τη ζεστασιά με την οποία με αγκαλιάσατε. Σας δίνω υπόσχεση ότι θα βάλω τα δυνατά μου να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του μεγαλείου σας και ονειρεύομαι να βρεθώ δίπλα σας on stage».
 
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:



ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟ
 
         Όπως ήταν αναμενόμενο, η δημοσίευση του Χρήστου Μάστορα έκανε τον γύρο του διαδικτύου αυτές τις μέρες, λαμβάνοντας θετικά σχόλια από τον κόσμο. Σε γενικές γραμμές, αρκετοί ήταν οι θαυμαστές που υποστήριξαν με θέρμη το «όνειρο» του τραγουδιστή να βρεθεί επί σκηνής με την κορυφαία Μαρινέλλα, π.χ.: «Θα ήταν υπέροχο να σας δούμε on stage», «Έτσι μπράβο! Αυτές είναι συνεργασίες», «…Εύχομαι να είστε το επόμενο σχήμα του χειμώνα», «Αγαπημένη μας Μαρινέλλα έχεις δίπλα σου έναν υπέροχο τραγουδιστή, ανέβασε τον στο καλλιτεχνικό σου ύψος, σε λατρεύουμε», «Αυτό το σχήμα δεν χάνεται!», «Αυτό θα ήταν υπέροχο μαζί στη σκηνή!».
 
· Λόγω της μεγάλης επιτυχίας, η Μαρινέλλα παρατείνει τις εμφανίσεις της στο «NOX» μέχρι τις 18 Μαΐου 2024. Οι νέες ημερομηνίες είναι: ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4, ΤΕΤΑΡΤΗ 15/5 και ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5. Ώρα έναρξης: 21:00. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3411000. Ηλεκτρονική προπώληση στο www.more.com.

Ακολουθήστε μας: 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου