22 Νοεμβρίου 2017

Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία στο «Γκάζι LIVE»


ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ · ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ · ΓΛΥΚΕΡΙΑ
Από 16 Δεκεμβρίου στο «Γκάζι LIVE»

Τρεις μεγάλες φωνές.
Τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες.
Τρεις ξεχωριστές Κύριες του Ελληνικού Τραγουδιού.
Μια «Γυναικεία υπόθεση» στο «Γκάζι LIVE».

Photo credit: Giorgos Kalfamanolis © March 28, 2017

Μετά από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία ξαναβρίσκονται μαζί και τη χειμερινή σεζόν. Μια «Γυναικεία υπόθεση» στο «Γκάζι LIVE», σε έναν από τους μεγαλύτερους και σύγχρονους χώρους της Αθήνας, που οι υποδομές του καλύπτουν τις πιο απαιτητικές μουσικές αλλά και θεατρικές παραγωγές.

Μια κορυφαία μουσική συνύπαρξη με τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες, όπου η κάθε μία έχει ιδιαίτερο ύφος, μοναδικό ταλέντο και αξεπέραστες ερμηνείες. Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία κάνουν το τραγούδι «Γυναικεία υπόθεση», με στόχο να χαρίσουν απλόχερα στο κοινό τους επιτυχίες που άφησαν εποχή, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο…

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία, φέτος στο «Γκάζι LIVE», με ανεπανάληπτες μουσικές διαδρομές. Οι συστάσεις είναι περιττές γι' αυτές τις τρεις υπέροχες Κυρίες…

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η φράση «ζωντανός μύθος». Με τις αξεπέραστες επιτυχίες της μακρόχρονης καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελένη Βιτάλη, η χαρισματική ερμηνεύτρια, όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν επιτυχίες, δονεί και συναρπάζει, και με το ευρύ ρεπερτόριο της ξεσηκώνει τον κόσμο.

Η Γλυκερία, που έχει σφραγίσει με τις αψεγάδιαστες ερμηνείες της πολλά και απαιτητικά είδη του τραγουδιού, θεωρείται η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Σε κάθε εμφάνιση της, εντός και εκτός συνόρων, ενθουσιάζει το κοινό.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νίκος Σούλης, την σκηνογραφία ο Μανώλης Παντελιδάκης. Το μουσικό πρόγραμμα επιμελούνται ο Στέλιος Φωτιάδης, ο Δημήτρης Μαργιολάς και ο Θανάσης Βασιλάς. Συμμετέχει μια δεκατριμελής ορχήστρα σπουδαίων μουσικών.

«Γυναικεία υπόθεση» στο «Γκάζι LIVE»
Διεύθυνση: Ιερά οδός 11, Γκάζι, Αθήνα.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2130-185-040.

Έναρξη: 16 Δεκεμβρίου 2017
Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Σάββατο στις 22:30 και Κυριακή στις 18:00.

Προπώληση: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876,
στα καταστήματα «Reload», «Seven spots», «Media markt»,
«Ευριπίδης», στο «Viva spot» Τεχνόπολης,
στο «Viva kiosk» Συντάγματος και στο «Athinorama.gr».
| Three of the greatest and most important female singers in Greek music scene, Marinella, Eleni Vitali and Glykeria -after their Summer Concert Tour in major cities of Greece, presenting on stage the musical program “Ginekia ipothesi (A woman's affair)”- will work together again during the winter of 2017-18. The three will offer many unforgettable moments to the audience with their remarkable interpretations by performing a series of musical appearances at the Gazi LIVE (Gazi Music Hall) in Athens, Greece, from December 16, 2017.

Direction by Nikos Soulis.
Stage design by Manolis Pantelidakis.

The musical program and the orchestrations are edited
by Stelios Fotiadis, Dimitris Margiolas and Thanassis Vasilas,
accompanied by an orchestra of thirteen musicians. 

Every Saturday at 22:30 and Sunday at 18:00 
at Gazi LIVE (11 Iera Odos Street, in Gazi of Athens).
Reservetions telephone: (+30) 2130-185-040. 

Ticket advance sales: www.viva.gr, by phone at 11876, 
Reload” music stores, “Seven spots” stores, “Media markt” stores, Euripides” book stores,
“Viva spot” of Technopolis, “Viva kiosk” of Syntagma and Athinorama.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου