23 Σεπτεμβρίου 2022

Η Μαρινέλλα απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο

«Θέλω ένα τεράστιο χειροκρότημα για την δασκάλα μου, για τον φάρο μου, γι' αυτό το φαινόμενο, που έχω την τιμή να είναι φίλη μου! Και δεν είναι φαινόμενο μόνο στη σκηνή· είναι και στη ζωή!»
 
Photo by NDP Photo Agency © September 23, 2022
 
         Το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου, η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλλα παρακολούθησε τη νέα παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου «Έλα μέσ' την αγκαλιά μου» στο Κηποθέατρο Παπάγου της Αθήνας.
 
         Ο σπουδαίος «περφόρμερ», ενσαρκώνοντας την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια, γονάτισε μπροστά της και τραγούδησε το «Καμιά φορά» και το «Σ' αγαπώ (όπως η μάνα το παιδί)». Εκείνη, καθισμένη στην πρώτη σειρά μαζί με την παρέα της, όχι μόνο δάκρυσε από συγκίνηση αλλά και έσπευσε να του φιλήσει τα χέρια, με τον Τάκη Ζαχαράτο να ανταποδίδει την πολύ τρυφερή χειρονομία.


Photo by NDP Photo Agency © September 23, 2022

Photo by NDP Photo Agency © September 23, 2022

Photo by NDP Photo Agency © September 23, 2022

Photo by NDP Photo Agency © September 23, 2022
 
         Εμφανώς συγκινημένοι και οι δυο, έδωσαν μια ζεστή αγκαλιά, με το κοινό να τους χειροκροτεί ασταμάτητα. «…Θέλω ένα τεράστιο χειροκρότημα για την δασκάλα μου, για τον φάρο μου, γι' αυτό το φαινόμενο, που έχω την τιμή να είναι φίλη μου, και δασκάλα μου! Και δεν είναι φαινόμενο μόνο στη σκηνή· είναι και στη ζωή!» είπε ο ταλαντούχος «σόουμαν», ευχαριστώντας την θερμά επί σκηνής. Αξίζει να αναφερθεί, πως ο Τάκης Ζαχαράτος δεν έλειπε από το πλευρό της Μαρινέλλας στη μεγάλη συναυλία της στο Ηρώδειο, «Μαρινέλλα · Για πάντα… Μύθος» στις 29 Αυγούστου, όπου χιλιάδες θεατές αποθέωσαν την κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια.
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 

Photo by NDP Photo Agency ©
| On September 23, 2022, the Grande Dame of the Greek Song Marinella enjoyed the talented Greek performer Takis Zacharatos in his successful musical performance “Ela mes' tin agkalia mou (Come into my arms)” at the Papagou Garden Theater in Athens, Greece. He thanked her warmly and sang in front of her (impersonating our beloved singer) the wonderful ballads “Kamia fora (Sometimes)” and “S' agapo (I love you, like the mother loves the child)”. Both visibly moved, they shared a warm hug, with the audience applauding them. “I want a huge round of applause for this woman, my teacher, my lighthouse, for this phenomenon, who I have the honor to be my friend! And she is not only a phenomenon on stage· she is also in life!” said the talented showman, thanking her warmly on stage.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου