9 Σεπτεμβρίου 2022

Ο φιλανθρωπικός σκοπός της συναυλίας «Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης» στην Καβάλα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ · ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
 
Ο φιλανθρωπικός σκοπός της συναυλίας τους
στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
«θωρακίζει» με δύο απινιδωτές
την τοπική κοινωνία της Καβάλας!
 
Photo credit: Tasos Patsidis © July 19, 2022
 
         Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022, στο κατάμεστο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στις Κρηνίδες της Καβάλας, η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης ενθουσίασαν πάνω από 2.500 θεατές με ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας.
 
         Οι δυο κορυφαίοι ερμηνευτές, με το δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο, συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του ανθρωπιστικού σκοπού της εκδήλωσης του Συλλόγου «Θυάτειρα» (Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας), που ήταν ο διοργανωτής. Καθώς, όπως είχε ανακοινωθεί, μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διετίθεντο για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 
 
         Άλλωστε, δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης ένωσαν τις φωνές τους για φιλανθρωπικό σκοπό: Προηγήθηκαν, οι δυο επιτυχημένες συναυλίες στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού (στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, στηρίζοντας τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στη Βόρεια Εύβοια) και στο Θέατρο Γης της Θεσσαλονίκης (στις 13 Σεπτεμβρίου 2021, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής).
 
 
Photo credit: Tasos Patsidis © July 19, 2022
  
         Υποστηρικτές αυτής της εκδήλωσης ήταν το Επιμελητήριο Καβάλας, η Ο.Ε.Β.Ε (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων) νομού Καβάλας, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ (Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο) Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλίππων.
 
         Σε πρόσφατη ανακοίνωση της Ο.Ε.Β.Ε Καβάλας, γνωστοποιήθηκε πως ο πρόεδρος του Συλλόγου «Θυάτειρα» κ. Παπαγιαννόπουλος αποδέχτηκε την πρόταση των προέδρων της Ομοσπονδίας για την αγορά δύο απινιδωτών στην περιοχή των Κρηνίδων της Καβάλας· και έτσι, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022, έγινε η παράδοσή τους στα γραφεία της Ο.Ε.Β.Ε.Κ στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Χατζηχρήστο και στην πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων κα. Φιλόσογλου, οι οποίοι αγοράστηκαν από τοπική επιχείρηση. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Δημαρχείο Καβάλας όπου δόθηκαν στον Δήμαρχο Καβάλας κ. Μουριάδη, ώστε να μεριμνήσει για την τοποθέτηση τους σε δημόσιο χώρο στις Κρηνίδες για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
 
         Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης ευχαριστούν και πάλι όλους τους συντελεστές της συναυλίας που συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης, τον Σύλλογο «Θυάτειρα», τους Χορηγούς, τους Υποστηρικτές, τα αρωγά Μέλη, τους Φίλους και, κυρίως, τους χιλιάδες Θεατές που στήριξαν εμπράκτως αυτή την προσπάθεια.
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου