31 Ιουλίου 2021

Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης στο Θέατρο Γης

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ · ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
 
ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021
 Ώρα έναρξης, 21:30
 
Η προπώληση ξεκίνησε!
 
Στο πλαίσιο συμπλήρωσης
τριάντα χρόνων λειτουργίας του
Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή»
και δέκα χρόνων λειτουργίας του
Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής,
διοργανώνουν μαζί Φιλανθρωπική Συναυλία.
 
         Μαρινέλλα και Μάριος Φαγκούλης, για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή! Ήταν θέμα χρόνου να συνυπάρξουν καλλιτεχνικά, γιατί το συζητούσαν και το οραματίζονταν εδώ και πολλά χρόνια. Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα τους απολαύσουμε στη σκηνή του Θεάτρου Γης, στη Θεσσαλονίκη, σε μια πολύ ιδιαίτερη και μοναδική μουσική παράσταση (στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Δάσους ΚΘΒΕ). Η παράσταση αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη καλλιτεχνική συνάντηση της χρονιάς και είναι μια σπάνια ευκαιρία να απολαύσουμε δύο κορυφαίους ερμηνευτές μαζί, επί σκηνής, με τραγούδια που αγάπησε όλη η Ελλάδα και μουσικές που ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο.
 
         Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ θα δώσουν χαρά και δύναμη στο κοινό τους, με το μοναδικό τους ρεπερτόριο και την ασύγκριτη σκηνική τους ενέργεια, στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.
 
· ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ «ΣΤΟΡΓΗ» (www.storgi.org)
Ο Σύλλογος Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» φέτος κλείνει τριάντα χρόνια από την ίδρυση του (1991 - 2021) στη Θεσσαλονίκη. Τριάντα χρόνια συμβάλλει ουσιαστικά με υπηρεσίες και έργα στη καταπολέμηση του παιδικού καρκίνου. Το πρώτο μεγάλο έργο είναι το Αιματολογικό Κέντρο «Στοργή», το οποίο ανήγειρε και εξόπλισε ξενοδοχειακά και επιστημονικά, και το χάρισε στο Νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου». Το δεύτερο μεγάλο έργο είναι ο Ξενώνας Φιλοξενίας «Στοργή», ο οποίος εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο τον Οκτώβριο του 2016 και λειτουργεί κανονικά, προσφέροντας στέγη στα παιδιά και στους συνοδούς τους, όταν έρχονται για θεραπεία στα Ογκολογικά Τμήματα Παίδων των Νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ, Ιπποκράτειο και Παπανικολάου, από περιοχές εκτός Θεσσαλονίκης.Ο Σύλλογος «Στοργή» μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει καμία κρατική ή ευρωπαϊκή επιχορήγηση. Τα έσοδα της «Στοργής» προέρχονται αποκλειστικά από συνδρομές των μελών της, εκδηλώσεις τις οποίες διοργανώνει, χορηγίες και δωρεές.
 
· ΔΙΚΤΥΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΑΡΩΓΗΣ (www.dkaa.gr)
Τo Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής στη Θεσσαλονίκη είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που κύριος σκοπός του όλα αυτά τα χρόνια είναι να βοηθάει ιδρύματα και ανθρώπους στη καθημερινότητά τους, αλλά παράλληλα να κινητοποιεί την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο μέσα από καλές πρακτικές και επιτυχημένα παραδείγματα, ώστε να αναπτυχθεί μία κουλτούρα εθελοντισμού και αλληλεγγύης, ειδικά στις νέες γενιές. Και όλα αυτά, ενώνοντας τις δυνάμεις του για να πετύχει μεγαλύτερα αποτελέσματα και να αποδεικνύει ότι η γεωμετρική πρόοδος είναι πολύ καλύτερη της αριθμητικής, τουλάχιστον όσο αναφορά την προσφορά. Το 2018, το Δίκτυο ψηφίστηκε από την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNESCO ως βέλτιστη πρακτική για τη χώρα μας και παρουσιάστηκε στο ετήσιο παγκόσμιο συνέδριό της στο Παρίσι ως ελληνικό πετυχημένο πρότζεκτ.
 
         Με τη συμμετοχή σας, στηρίζετε το έργο του Συλλόγου Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών «Στοργή» και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.
  

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ · ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΘΕΑΤΡΟ ΓΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 
13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Photo credit: Tassos Vrettos © September 16, 2020

Ώρα έναρξης, 9:30 μ.μ.
 
Τιμές εισιτηρίων:
· 30€ (Α' ζώνη)
· 20€ (Β' ζώνη)
· 15€ (Γ' ζώνη)
 
Προπώληση εισιτηρίων:
· Τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210-7234567
· Διαδικτυακά στο www.ticketservices.gr 
(Έναρξη: Τρίτη 27 Ιουλίου 2021)
· Καταστήματα «Public» (+1€ ανά εισιτήριο)
 
Χορηγοί επικοινωνίας:
«ΕΡΤ 3», «TV 100», «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 FM», «Thessnews.gr»,
«Rthess.gr», «Fresh Radio 96,1 FM», «Ερωτικός 94,8 FM»,
 «Biscotto», «GoodDeals», «Voria.gr», «Woman.gr».
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| Marinella and Mario Frangoulis will collaborate for the first time together on stage, performing a live concert at the Gis (Earth) Theater in Thessaloniki, Greece, on Monday September 13, 2021, at 21:30 (as part of the 7th Forest Festival NTNG).
 
MARINELLA and MARIO FRANGOULIS together on stage!
It was a matter of time before they collaborated artistically, because they had been discussing and envisioning it for many years. On September 13, we will enjoy them in a special and unique musical performance with songs that Greece loved and music that traveled around the world. It will be a rare opportunity to applaud the two great performers at the biggest artistic encounter of the year.
 
The Grande Dame of the Greek Song Marinella and the great Greek tenor Mario Fangoulis will give joy and strength to their audience, with their unique repertoire and incomparable stage energy, supporting the work of the Association of Friends of Cancer Children-patientsStorgi” and the Network of Social Solidarity and Assistance in Thessaloniki.
 
Concert begins at 21:30 (9:30 p.m.)
 
Ticket prices:
· 30€ (A' zone)
· 20€ (B' zone)
· 15€ (C' zone)
 
Ticket presale:
· For ticket reservations call at (+30) 210-7234567
· “Public” stores (+1per ticket)

Gis (Earth) Theater:
· Address: Damari, Triandria, Thessaloniki
· Tel. (+30) 2315-200200

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου