16 Δεκεμβρίου 2021

Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στηρίζουν τους πυρόπληκτους

Η ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ και ο ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
στο πλευρό των πληγέντων από τις πυρκαγιές
 
Ο Σύλλογος «ΘΥΑΤΕΙΡΑ»
προσέφερε τα έσοδα της συναυλίας
που πραγματοποιήθηκε στο Ηρώδειο
για τους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας
και το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
 
Το μουσικό πρόγραμμα της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας «Μαρινέλλα · Μάριος Φραγκούλης» στο Ηρώδειο, στις 3 Σεπτεμβρίου 2021.
Marinella and Mario Frangoulis at the Odeon of Herodes Atticus (Program).
| Photo credit: Tassos Vrettos © September 16, 2020
 
         Μέσα σε διάστημα τριών μηνών από τη διεξαγωγή της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας των δύο κορυφαίων καλλιτεχνών στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021, έγινε πράξη επιτυχώς η παράδοση των εσόδων για την ενίσχυση των πυρόπληκτων της Βόρειας Εύβοιας και του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε» από τον Σύλλογο «Θυάτειρα» (Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας) που ήταν ο διοργανωτής της συναυλίας. 
 
         Σε πρόσφατη ανακοίνωση του Συλλόγου «Θυάτειρα» γνωστοποιήθηκε πως, μετά από οικονομικό και διαχειριστικό έλεγχο των ορκωτών λογιστών «ΣΟΛ Crowe» που τα βρήκαν όλα σύννομα, τα καθαρά έσοδα από τη συναυλία διανεμήθηκαν στις φιλανθρωπικές δράσεις του Συλλόγου, στο πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» και στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μ. Βρετανίας με τον κάτωθι τρόπο:
• 30.000 ευρώ παραδόθηκαν στις 29 Νοεμβρίου στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδας που στηρίζει οικονομικά 344 οικογένειες οι οποίες επλήγησαν από τις πυρκαγιές στην Βόρεια Εύβοια. Την επιταγή παρέλαβε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.
• 1.800 ευρώ χρησιμοποιήθηκαν για την αγορά και διάθεση διπλάσιας αξίας υγειονομικού υλικού προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των κατοίκων.
• 5.244 ευρώ, παραδόθηκαν στις 6 Δεκεμβρίου στο «Όλοι μαζί μπορούμε», με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Προέδρου του Συλλόγου «Θυάτειρα»  κ. Γιώργου Παπαγιαννόπουλου και του Προέδρου του προγράμματος κ. Ιωάννη Σπανολιό, με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας και την ενεργοποίηση των πολιτών σε δράσεις Εθελοντισμού.
• 3.976,18 ευρώ, ποσό που αναλογεί στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Θυατείρων και Μ. Βρετανίας, κατατέθηκε ως δωρεά στον τραπεζικό της λογαριασμό για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών της έργων. Στις 9 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μ. Βρετανίας κ. Νικήτας εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γιώργο Παπαγιαννόπουλο, επικροτώντας αυτή την πρωτοβουλία.
 
         Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης ευχαριστούν και πάλι όλους τους συντελεστές της συναυλίας, τον Σύλλογο «Θυάτειρα», τους Χορηγούς, τους Υποστηρικτές, τα αρωγά Μέλη, του Φίλους και κυρίως, τους χιλιάδες Θεατές που στήριξαν εμπράκτως αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. 
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου