21 Μαΐου 2018

Ο Αντώνης Ρέμος θα υποδεχτεί τη Μαρινέλλα στον «Μουσικό 98,6»

Ο Αντώνης ΡΕΜΟΣ θα υποδεχτεί την Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ


Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στις 20:00!
Συντονιστείτε, εγκαίρως!


Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, στις 20:00, ο Αντώνης Ρέμος θα φιλοξενήσει την Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού Μαρινέλλα στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός 98,6».

Στο ρόλο του οικοδεσπότη, για τρίτη συνεχόμενη φορά, ο δημοφιλής ερμηνευτής θα υποδεχτεί στη δική του ραδιοφωνική εκπομπή την κορυφαία ερμηνεύτρια και ξεχωριστή γυναικεία προσωπικότητα, με την οποία έχουν συνεργαστεί με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν και έχουν πολλές κοινές ιστορίες να αφηγηθούν στους ακροατές, καθώς τους συνδέει μια πολύ ουσιαστική φιλική σχέση.

Αναμνήσεις από την πολύχρονη πορεία της στο Ελληνικό Τραγούδι, σκηνές από τον Ελληνικό Κινηματογράφο, συνεργασίες με κορυφαίους συναδέλφους της, σκέψεις για το σήμερα και μεγάλα τραγούδια θα πλημμυρίσουν τον «Μουσικό 98,6» το ερχόμενο βράδυ της Τετάρτης 23 Μαΐου. Συντονιστείτε ραδιοφωνικά για μια ζωντανή δίωρη εκπομπή, όπως θα την παρουσιάσει o Αντώνης Ρέμος με έναν δικό του αγαπημένο άνθρωπο.

Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| On Wednesday, May 23, 2018, the popular Greek singer Antonis Remos will host the Grand Dame of the Greek Song Marinella in his own radio show at the studio of the radio station Mousikos 98,6 (Mousikos986.gr) in Athens, at 20:00 (GMT+02:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου