23 Μαΐου 2018

H Μαρινέλλα καλεσμένη του Αντώνη Ρέμου

Η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού,
που συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει όλες τις γενιές,
μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στον δημοφιλή ερμηνευτή!

Marinella and Antonis Remos at the studio of “Mousikos 98,6” in Athens. 
| Photo by Mousikos986.gr © May 23, 2018

Την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, ο Αντώνης Ρέμος άνοιξε την πιο μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του για να υποδεχτεί (στην δική του ραδιοφωνική εκπομπή) έναν άνθρωπο που -όπως ομολόγησε ο ίδιος- έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του· την Μαρινέλλα.

Ευδιάθετοι και οι δύο, μοιράστηκαν με τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός 98,6» στιγμές από την πολύχρονη καριέρα της, και ιστορίες από την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους, με αστείρευτο χιούμορ αλλά και συγκίνηση…




Photo by Mousikos986.gr © May 23, 2018
Την πορεία της Κυριακής Παπαδοπούλου από την Θεσσαλονίκη στην κορυφή της Ελληνικής μουσικής σκηνής, το όνομα «Μαρινέλλα» που την συνοδεύει για εξήντα δύο συναπτά έτη, τα πρώτα τραγούδια που ερμήνευσε, τo μεγάλο κεφάλαιο «Στέλιος Καζαντζίδης» (με αναφορές στο «Πιο πικρό ψωμί», στο «Πολλά καράβια φεύγουνε», στο «Η πρώτη αγάπη σου είμαι εγώ»), και οι συνεργασίες της με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Πενταγράμμου και του Κινηματογράφου. Μια αφήγηση που, πραγματικά, ενθουσίασε τους ακροατές!




Μια από τις ωραιότερες στιγμές της εκπομπής, ήταν η τηλεφωνική συμμετοχή - έκπληξη του σπουδαίου ερμηνευτή Γιάννη Πάριου, ο οποίος, συγκινημένος, εξέφρασε -με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο- την αγάπη του, τον θαυμασμό και την εκτίμηση του για το «Πανεπιστήμιο ήθους!», όπως αποκάλεσε ο ίδιος τη Μαρινέλλα.


«Στον πρώτο άνθρωπο που έτρεμα μπροστά του, όταν πρωτοβγήκα να τραγουδήσω την ημέρα που κήδεψα τον πατέρα μου, ήταν η ΚΥΡΙΑ Μαρινέλλα, που ήτανε πελάτισσα στηΝεράιδα, και μου έβγαλε το πένθος από το μανίκι μου»



Photo credit: Antonis Remos © May 23, 2018
Το τραγούδι «Έτσι, ξαφνικά», που έφερε κοντά τον Αντώνη Ρέμο με την Μαρινέλλα πριν από δώδεκα χρόνια, η ανεπανάληπτη ερμηνεία της στο «Σ' αγαπώ (όπως η μάνα το παιδί)» με τον Κώστα Χατζή, που οι δυο τους «είχαν όλη την Ελλάδα» στο πλευρό τους, το αισθαντικό «Και να που γύρισες» με τον Γιάννη Πάριο, αλλά και το τραγούδι - μονόπρακτο «Ξεγελώ τον καθένα», που η ίδια η Μαρινέλλα ξεχωρίζει ως αγαπημένο της, είναι κάποια από τα μεγάλα τραγούδια που ακούστηκαν στον «Μουσικό 98,6» στην -τρίτη, κατά σειρά- εκπομπή του Αντώνη Ρέμου, που θα μεταδοθεί σε επανάληψη την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαΐου 2018, στις 20:00.


 
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| On Wednesday, May 23, 2018, the popular Greek singer Antonis Remos hosted the Grand Dame of the Greek Song Marinella in his own radio show, at the studio of the radio station Mousikos 98,6 in Athens. In this radio conversation, the popular Greek singer Giannis Parios participated by phone, and spoke with touching words about Marinella. The interview will be broadcast again in Mousikos986.gr on the following Wednesday, May 30, 2018, at 20:00 (GMT+02:00).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου