20 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη της Μαρινέλλας στην «Ιερά Οδό»


Photo credit: Branko Peic © December 20, 2015

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015, η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Μαρινέλλα, σε μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της, επισκέφτηκε το Αθηναϊκό νυχτερινό κέντρο «Ιερά Οδός» για να απολαύσει από κοντά τον Γιάννη Πάριο, τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Μιχάλη Κουϊνέλη (Stavento).

Η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, πάντα κομψή, επέλεξε να φορέσει μαύρο παντελόνι με λευκά πουά, μαύρη μπλούζα με μεγάλο κολιέ και από πάνω γκρι κάπα με γούνινες λεπτομέρειες. Χαμογελαστή, ευδιάθετη και απαστράπτουσα, απόλαυσε το μουσικό πρόγραμμα σιγοτραγουδώντας όλες τις μεγάλες επιτυχίες του «τροβαδούρου του έρωτα», με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν τόσο δισκογραφικά όσο και σε μεγάλες Αθηναϊκές πίστες, ενώ φανερά ενθουσιασμένη, δε σταμάτησε λεπτό να χειροκροτεί τους τρεις καλλιτέχνες που διασκέδασαν το θαμώνες με τις ερμηνείες τους.


Photo credit: Branko Peic © December 20, 2015

Όσο για τις δικές της μουσικές εμφανίσεις, θυμίζουμε ότι η πρεμιέρα της «Σονάτας του σεληνόφωτος» στις 8 Δεκεμβρίου, ακυρώθηκε, καθώς η ερμηνεύτρια αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας (ένα πολύ δυνατό κρύωμα). Μάλιστα, ο μόνος που αναμένεται να δώσει το πράσινο φως για την επάνοδο της στη σκηνή είναι ο θεράπων ιατρός της. Η επανεμφάνιση της, ωστόσο, με αυτή την έξοδο πιθανότατα προμηνύει ότι η έναρξη και του δικού της καλλιτεχνικού προγράμματος είναι κοντά. Η ερμηνεύτρια συνεργάστηκε στο ίδιο έργο με τον Σταύρο Ξαρχάκο το περασμένο καλοκαίρι, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη, και η μουσική συνύπαρξη τους στέφθηκε με επιτυχία.


Photo credit: Branko Peic © December 20, 2015

Photo credit: Branko Peic © December 20, 2015
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| The Grande Dame of the Greek Song Marinella enjoyed Giannis Parios, Melina Aslanidou and Stavento at the nightclub “Iera Odos” in Athens, Greece, on December 20, 2015 | Photos credit: Branko Peic © 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου