31 Μαΐου 2022

Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στην Καβάλα

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ · ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΙΛΙΠΠΩΝ
ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022
 
Η Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.
Photo credit: Elli Poupoulidou © September 3, 2021
 
         Η Μαρινέλλα και ο Μάριος Φραγκούλης θα ανέβουν στη σκηνή του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων, στην Καβάλα, για μία μοναδική συναυλία στις 19 Ιουλίου 2022.
 
         Το μεγάλο μουσικό γεγονός γίνεται με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων. «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου αναδεικνύει την ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων εντός και εκτός Ελλάδος» αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση του ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος. «Η μουσική εκδήλωση της 19ης Ιουλίου με τη συμμετοχή της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη, αλλά και η παρουσία του Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα στην περιοχή μας αποτελούν για τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλίππων σημαντικές πρωτοβουλίες για την περαιτέρω ανάπτυξη των επαγγελματιών - μελών μας», καταλήγει.
 
         Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Προέδρου του Συλλόγου «Θυάτειρα» (Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρεταννίας) κ. Γιώργου Παπαγιαννόπουλου, τον οποίο ο Εμπορικός Σύλλογος ευχαριστεί για την ανταπόκριση του στο εγχείρημα:
«Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε του Εμπορικού Συλλόγου Φιλίππων. Με την παρούσα σας γνωρίζουμε ότι λάβαμε την έγκριση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας για τη μουσική εκδήλωση της 19ης Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, με τη συμμετοχή των δύο μοναδικών στο είδος τους καλλιτεχνών, της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη. Η πρόταση και προτροπή σας η οποία συνοδεύτηκε με πλούσια επιχειρήματα για την ανάδειξη του τόπου σας, έτυχε της έγκρισης του Αρχιεπισκόπου Θυάτειρων και Μεγάλης Βρεταννίας κ. Νικήτα, ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωσή μας, στα πλαίσια του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Η μουσική αυτή εκδήλωση, θα βοηθήσει σημαντικά το φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου μας και γι' αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του Δ.Σ. για τη συνεχή επικοινωνία μας και την πολύτιμη βοήθειά σας στην οργάνωση».
 
Περισσότερες πληροφορίες για τη συναυλία θα ανακοινωθούν σύντομα.
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| Marinella and Mario Frangoulis will perform on the stage of the Ancient Theatre of Philippi in Kavala, Greece, on Thuesday, July 19, 2022. This great musical event is initiated by the Philippi Commercial Association. More information about the concert will be announced soon.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου