19 Μαΐου 2023

Η Μαρινέλλα στο «Action24» για τα γενέθλιά της

«Χαίρομαι που έρχεται μαζί μου ο χρόνος! Είναι πολύ ωραία γιορτή, πολύ ωραία θύμηση, και όταν την περνάμε καλά και έχουμε την υγεία μας πάνω απ' όλα, και έχουμε την οικογένειά μας μαζί, είναι το καλύτερο δώρο!»
 

         Μια πολύ ωραία έκπληξη επιφύλαξε στους τηλεθεατές του «Action24» η αγαπημένη μας Μαρινέλλα σήμερα το πρωί, Παρασκευή 19 Μαΐου, όπου γιορτάζει τα γενέθλιά της.
 
         Μετά από ένα μίνι αφιέρωμα που της ετοίμασε η εκπομπή «Action Τώρα», η κορυφαία ερμηνεύτρια βγήκε στον αέρα και μίλησε για αυτή την ξεχωριστή ημέρα και τί σημαίνει για την ίδια. «…Χαίρομαι που έρχεται μαζί μου ο χρόνος. Είναι πολύ ωραία γιορτή, πολύ ωραία θύμηση, και όταν την περνάμε καλά και έχουμε την υγεία μας πάνω απ' όλα, και έχουμε την οικογένειά μας μαζί, είναι το καλύτερο δώρο!», τόνισε.
 
         Στη συνέχεια μίλησε για την υπέροχη έκπληξη που της ετοίμασε η κόρη της, εχθές το βράδυ, η οποία διοργάνωσε μια μεγάλη γιορτή με όλους τους συγγενείς, αγαπητούς φίλους και συνεργάτες. «Ήταν καταπληκτικό! Είμαι και ευσυγκίνητη, μού ήρθε να βάλω τα κλάματα…», είπε η Μαρινέλλα. «…Το θέμα είναι να ξέρουμε να μεγαλώνουμε!», κατέληξε με νόημα η σπουδαία καλλιτέχνις.

Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου