19 Φεβρουαρίου 2022

Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης στο Μ.Μ.Θ

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ · ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
 
 
         Η συνάντηση της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη επί σκηνής, θεωρήθηκε το απόλυτο μουσικό γεγονός της χρονιάς που πέρασε.
         Για πρώτη φορά οι δυο τους συναντήθηκαν καλλιτεχνικά και μας δόθηκε μια σπάνια ευκαιρία να μας ταξιδέψουν με τραγούδια που αγάπησε όλη η Ελλάδα και με μουσικές από όλο τον κόσμο. Αυτή η συνεργασία ολοκληρώνεται με τις δύο αυτές συναυλίες στις 12 και 13 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
 
         Μετά την «sold out» συναυλία τους στο Ηρώδειο τον Σεπτέμβριο του 2021, ακολούθησαν οι επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο «Christmas Theater», τον περασμένο Νοέμβριο και Δεκέμβριο, με συνεχείς παρατάσεις λόγω αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων.
         Το κοινό τους αποθέωνε κυριολεκτικά κάθε βράδυ, με τους καλλιτέχνες, εμφανώς συγκινημένους γι' αυτή την αποδοχή, να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής.
         Τα σχόλια του κόσμου όταν έφευγε από το θέατρο, ήταν πραγματικά διθυραμβικά: «Υπέροχη ενέργεια και ακούσματα καταπληκτικά και από τους δυο τους!», «Ο επαγγελματισμός και το ταλέντο τους έδωσαν το αναμενόμενο μαγευτικό αποτέλεσμα», «Επιτυχημένη απολύτως η συνεργασία και το ταίριασμα των φωνών τους», «Τους ξανάβλεπα ευχαρίστως… Απίστευτοι!», «Εκπληκτική παράσταση, και οι δυο υπέροχοι… Τέτοιες παραστάσεις αξίζουν!», «Συγκλονιστικοί!».
 
         Μαρινέλλα και Μάριος Φραγκούλης. Αυτή η υπέροχη καλλιτεχνική συνύπαρξη, μεταφέρεται τώρα για δύο μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι φίλοι τους θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν στο Μέγαρο Μουσικής το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Μαρτίου και θα χειροκροτήσουν αυτό που δίκαια χαρακτηρίστηκε ως το σπουδαιότερο μουσικό γεγονός της χρονιάς!
 
 
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
(Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1)
Ώρα έναρξης: 21:00
 
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022
(Αίθουσα Φίλων Μουσικής Μ1)
Ώρα έναρξης: 20:00
 
         Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης (25ης Μαρτίου & Παραλία - Τηλέφωνο: 2310 895938-9), τηλεφωνικώς στο 11876 και ηλεκτρονικώς στο www.viva.gr.
 
Πριν από την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητο να ενημερωθείτε σχετικά με τις οδηγίες για την ασφαλή διεξαγωγή εκδηλώσεων σε κλειστούς χώρους: Σε συνέχεια της ισχύουσας Κ.Υ.Α, για την είσοδο των θεατών σε κλειστούς χώρους είναι απαραίτητη η επίδειξη Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού νόσησης ή «Self-test» 24 ωρών για ανηλίκους από 4 έως 17 ετών, συνδυαστικά προς: αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
 
 
Παραγωγή:
«Galaxias Live - Productions»,
«Arietta Productios»,
«People Entertainment Group».
 
Χορηγοί:
«Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 FM», «Ερωτικός 94,8 FM»,
«Thessnews.gr», «Citymagthess.gr», «Thestival.gr»,
«Voria.gr», «Cityportal.gr», «Κουλτουρόσουπα».
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| Marinella and Mario Frangoulis will perform at the Thessaloniki Concert Hall in Thessaloniki, Greece, on March 12 and 13, 2022. We will enjoy them in a special and unique musical performance with songs that Greece loved and music that traveled around the world. It's a rare opportunity to applaud the two great performers at the biggest artistic encounter of the year. Marinella and Mario Fangoulis give joy and strength to their audience, with their unique repertoire and incomparable stage energy.
 
Tickets advance sales:
Thessaloniki Concert Hall Box office
(25th Martiou & Paralia, Tel. 2310 895938-9),
by phone at 11876 and online at www.viva.gr.
Tickets prices: 80€, 65€, 52€, 40€, 30€, 20€.
 
Production: Galaxias Live - Productions, Arietta Productios, People Entertainment Group.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου