20 Φεβρουαρίου 2021

Η Νατάσα Θεοδωρίδου για την Μαρινέλλα

«Είμαι στρατιώτης στη δουλειά, αλλά εκείνη που γνώρισα και είπα ότι είναι η απόλυτη επαγγελματίας, είναι η Μαρινέλλα! Δεν είναι τυχαία ούτε η επιτυχία ούτε η διάρκειά της»
 
Marinella and Natassa Theodoridou.
| Photo credit: Manolis Chiotis © February 17, 2020
          Η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου έδωσε μια συνέντευξη στη δημοσιογράφο Τζένη Αγιανδρίτη και μίλησε -μεταξύ άλλων- για την αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Μαρινέλλα. Η συνέντευξη κυκλοφόρησε στην εφημερίδα «Πρώτο θέμα», στις 20 Φεβρουαρίου 2021.
 
         (…) Στην τέχνη η υπέρβαση και η ταπεινότητα πάνε μαζί. Δεν μπορεί να διαχωρίζεται ο άνθρωπος από τον καλλιτέχνη -μαζί αγκαλιάζονται, δένονται και συμπορεύονται για να έχουν και αποτέλεσμα έργου. Είμαι στρατιώτης στη δουλειά, αλλά εκείνη που γνώρισα και είπα ότι είναι «η απόλυτη επαγγελματίας», είναι η Μαρινέλλα. Δεν είναι τυχαία ούτε η επιτυχία ούτε η διάρκειά της.
         Ποια είναι, άλλωστε, η συνταγή της επιτυχίας για έναν τραγουδιστή; Η συνέπεια και η δισκογραφία. Να μην αφήνεις κενά, να αναζητάς συνέχεια το καλύτερο τραγούδι. Και να συμβαδίζεις με την εποχή. Να μη σε ξεπερνάει. Αυτό που έμαθα από συνεργασίες δίπλα σε ερμηνευτές όπως ο Πάριος και η Μαρινέλλα είναι ότι η δύναμη ενός τραγουδιστή είναι το ρεπερτόριό του, που γεμίζει τη βαλίτσα του σε αυτό το υπέροχο ταξίδι της μουσικής, με ωραίο υλικό. (…)

         Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί το 2011-12, πραγματοποιώντας μουσικές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός» της Αθήνας, όπως και στο «FIX Live» της Θεσσαλονίκης. Έδωσαν συναυλίες σε Κρήτη, Λάρνακα και Λεμεσό, ενώ πραγματοποίησαν και δυο περιοδείες σε Αυστραλία και Αμερική. Λίγα χρόνια μετά, το 2016, έδωσαν και μια συναυλία στο Τελ Αβίβ, στο Ισραήλ.
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| Greek singer Natassa Theodoridou gave an interview to journalist Jenny Agiandriti for the Greek newspaper Proto thema (Lead story) and talked about the Grande Dame of the Greek Song Marinella. | Published: February 20, 2021 | Source: PROTO THEMA Newspaper

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου