9 Μαρτίου 2020

Η Μαρινέλλα στην Κύπρο (Press Conference & Radio Interview)

«Είμαι ευτυχισμένη που ήρθα αυτή τη φορά στην Κύπρο, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τραγουδήσω με παιδιά μόλις τεσσάρων μέχρι δεκατριών ετών. Χθες κάναμε την πρώτη μας πρόβα και τα χάζευαΔεν ξέρετε πόση συγκίνηση ένιωσα»

Marinella at the Nicosia Municipal Theater (Press Conference).
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © March 9, 2020

Η Μαρινέλλα, ο ζωντανός «Μύθος» του Ελληνικού Τραγουδιού, βρίσκεται στην Κύπρο από το περασμένο Σάββατο 7 Μαρτίου, για μια σειρά τεσσάρων μοναδικών παραστάσεων - ωδή στη μουσική, σε Λευκωσία και Λεμεσό, από τις 11 Μαρτίου.

Ο χαρακτηρισμός «Μύθος» της δόθηκε λόγω της καλλιτεχνικής της διαδρομής και της ισχυρής της προσωπικότητας. Η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού σε μια συνεχή αναζήτηση για σπουδαιότερες καλλιτεχνικές προκλήσεις, και χωρίς να επαναπαύεται ποτέ, θα μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά σε νοσταλγικά μουσικά μονοπάτια, στρωμένα από αγαπημένα τραγούδια που άφησαν εποχή.
Ένα κράμα διαχρονικών επιτυχιών, νέων ενορχηστρώσεων και συγκλονιστικών ερμηνειών, πλημμυρισμένο από το ταλέντο, το πάθος και την εκφραστικότητα της σημαντικότερης Ελληνίδας ερμηνεύτριας, η οποία κυριαρχεί στη μουσική σκηνή για 64 ολόκληρα χρόνια.

Marinella with Marina Philippidou (radio producer)
at the Nicosia Municipal Theater (Press Conference).
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © March 9, 2020
Πληροφορίες για τις παραστάσεις έδωσε η ίδια σήμερα, Δευτέρα 9 Μαρτίου, στις 12:15, σε μια σύντομη δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.
Η Μαρινέλλα εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την μεγάλη αγάπη και το θερμό καλωσόρισμα που δέχεται κάθε φορά από το Κυπριακό κοινό, «Δεν ξέρω πόσες φορές έχω έρθει στην Κύπρο και δεν ξέρω πόσες ακόμα φορές θα ξανάρθω…» ανέφερε, και δήλωσε πως αισθάνεται ιδιαίτερα συγκινημένη και χαρούμενη καθώς, αυτή τη φορά, οι συνεργάτες της είναι μικρά παιδιά από την Παιδική Χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου «Διάσταση», με τα οποία θα τραγουδήσει για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου «Funraising».

«Είμαι ευτυχισμένη που ήρθα αυτή τη φορά, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να τραγουδήσω με την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού Ομίλου “Διάσταση” και συγκεκριμένα, με παιδιά μόλις τεσσάρων μέχρι δεκατριών ετών. Χθες κάναμε την πρώτη μας πρόβα και τα χάζευα. Με έπιασε ένα τρακ, και έλεγα “Θεέ μου, δώσε μου δύναμη για να μπορέσω να τραγουδήσω μαζί τους”. Δεν ξέρετε πόση συγκίνηση ένιωσα… Ελάτε να μας ακούσετε και να ακούσετε και τα μωρά μου, τα οποία λάτρεψα. Είναι παιδιά δικά σας, αλλά και δικά μου πια, και ελπίζω όταν ξανάρθω στην Κύπρο να τραγουδήσω μαζί τους…».
Ερωτηθείσα δε, για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην Κύπρο το καλοκαίρι με νέο κύκλο συναυλιών, η Μαρινέλλα απάντησε θετικά, υπογραμμίζοντας ότι τότε οι συναυλίες θα έχουν διαφορετική θεματική καθώς, όπως ανέφερε, της αρέσει κάθε φορά να αλλάζει τον τρόπο που ερμηνεύει τα τραγούδια της…


Photo credit: Antonis G. Antoniou © March 9, 2020

Λίγες ώρες μετά, από τις 14:30 μέχρι τις 15:30, βρέθηκε καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό «SFERA 96.8 FM» και στην ζωντανή εκπομπή της ραδιοφωνικής παραγωγού Μαρίνας Φιλιππίδου - Θεοχάρους, για να παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν από τη συνέντευξη γευμάτισε στο εστιατόριο «GoHealthyEtc» και ενθουσιάστηκε με τη σαλάτα «Savarin» και «Orzo», καθώς και με την τάρτα σοκολάτας και τα πραλινάκια.






Marinella and Marina Philippidou - Theocharous at the radio station Sfera 96.8FM.
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © March 9, 2020

Marinella at the radio station Sfera 96.8FM.
| Photo credit: Antonis G. Antoniou © March 9, 2020
Οι δύο πρώτες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Νέο Δημοτικό Θέατρο της Λευκωσίας την Τετάρτη 11 και Πέμπτη 12 Μαρτίου, και οι δύο επόμενες στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο της Λεμεσού την Κυριακή 15 και Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020. Ώρα έναρξης, 20:30. Εισιτήρια προπωλούνται στα καταστήματα «ACS COURIER» σε όλη την Κύπρο και διαδικτυακά στο www.tickethour.com.cy. Μέρος των εσόδων από τις συναυλίες θα διατεθεί για τον Φιλανθρωπικό Σύνδεσμο «Funraising».
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| The Grande Dame of the Greek Song Marinella traveled to Cyprus last Saturday and today, Monday, March 9, 2020, gave a Press Conference at the Nicosia Municipal Theater at 12:30, on the occasion of her four musical performances, titled “Marinella · O Mythos (Marinella · The Legend)”, in Nicosia and Limassol; On March 11-12 at the Nicosia Municipal Theater and on March 15-16 at the Pattichion Municipal Theatre of Limassol. She will be accompanied by the Children's Choir of “Diastasis” Cultural Group and a large orchestra of great musicians. Part of the proceeds will be donated to the “Funraising” Charity Foundation. A few hours later, from 14:30 to 15:30, Marinella gave a radio interview to Marina Philippidou - Theocharous on the radio station “Sfera 96.8 FM”. | Photos by Radio Sfera and Like Philenews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου