4 Σεπτεμβρίου 2015

Μαρινέλλα και Γιώργος Νανούρης απόλαυσαν τον Τάκη Ζαχαράτο


Marinella enjoyed Takis Zacharatos at the Garden Theater of Papagou.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

«Με τη θεά μου, τον λόγο που έγινα καλλιτέχνης, την αιτία που λατρεύω ό,τι κάνω, το πανεπιστήμιο της τέχνης που λέγεται Μαρινέλλα» είχε γράψει ο Τάκης Ζαχαράτος σε ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα στο «Facebook» για τη λατρεμένη του Μαρινέλλα στα τέλη του περασμένου Ιουλίου, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από τη συνάντηση του μαζί της στο αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική, όπου παρουσίασε το «one-man» σόου «Ι am what I am (Είμαι αυτό που είμαι)», στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας ανά την Ελλάδα (βλ. Η Μαρινέλλα συνάντησε τον Τάκη Ζαχαράτο).


NDP Photo Agency © September 4, 2015

NDP Photo Agency © 2015
Ένα μήνα μετά, στις 4 Σεπτεμβρίου 2015, η Μαρινέλλα δεν έχασε την ευκαιρία να τον παρακολουθήσει ξανά, στο Κηποθέατρο Παπάγου της Αττικής. Παρέα της, ο νεαρός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης που στα μέσα του περασμένου Ιουλίου συνεργάστηκαν μαζί στη μουσική παράσταση «Η σονάτα του σεληνόφωτος» σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου και μουσική Σταύρου Ξαρχάκου. Οι δυο τους, απόλαυσαν το επιτυχημένο σόου, με την ίδια να «ζωντανεύει» επί σκηνής με τον καλύτερο τρόπο από τη μαεστρία του ταλαντούχου σόουμαν… Μέσα από το «Πρώτη μου φορά», το «Γιατί φοβάσαι τη σιωπή», το «Καμιά φορά», αλλά και μουσικές «συναντήσεις» με τον Κώστα Χατζή και τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Ο Τάκης Ζαχαράτος αντικρίζοντας την μέσα στο κοινό, την ευχαρίστησε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ τη θεά μου, τη Μαρινέλλα, διότι εάν δεν ήταν εκείνη εκεί κάτω (σ.σ. εννοώντας στην πρώτη σειρά των καθισμάτων) δεν θα ήμουν εγώ εδώ πάνω…» (σ.σ. εννοώντας τη σκηνή του θεάτρου), ενώ πλησίασε κοντά της και την αγκάλιασε.


Marinella, Yorgos Nanouris and producer Giorgos Lykiardopoulos at the Garden Theater of Papagou.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

Takis Zacharatos, Marinella, Yorgos Nanouris and Antonis Loudaros at the Garden Theater of Papagou.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

Takis Zacharatos, Marinella, Yorgos Nanouris and Antonis Loudaros at the Garden Theater of Papagou.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

Takis Zacharatos greets with a warm hug his beloved Marinella.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, σε συνέντευξη του στη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα για το περιοδικό «Espresso», δήλωσε το εξής: «Ξέχνα την περιοδεία” έλεγα στον παραγωγό, που επέμενε, ενώ μέσα μου ένιωθα έτοιμος. “Με το δημοψήφισμα και τα 50 ευρώ τη 'μέρα εμένα θα έρθουν να δουν;” έλεγα. Και ο άλλος μισός εαυτός μου ήθελε να βγω στην Ελλάδα. Να γελάσουν οι άνθρωποι. Η Μαρινέλλα με έπεισε και να 'ναι καλά. “Να το κάνεις”, μου έλεγε, “Nα 'σαι κοντά στον κόσμο αυτό τον καιρό και θα δεις”. Την εμπιστεύομαι τη Μαρινέλλα στα δύσκολα. Της το χρωστώ αυτό και δημόσια βρίσκω την ευκαιρία τώρα να της πω ένα τεράστιο ευχαριστώ…».


Marinella and Giorgos Hadjinasios at the Garden Theater in Papagou, Attiki.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

Marinella and Giorgos Hadjinasios at the Garden Theater of Papagou, Attiki.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

Marinella with Giorgos Hadjinasios, Antonis Loudaros, Takis Zacharatos, Petros Zoulias
and Stavros Nikolaidis, at the Garden Theater of Papagou in Attiki, Greece.
| NDP Photo Agency © September 4, 2015

Ανάμεσα σε εκείνους που παρακολούθησαν το πρόγραμμα του Τάκη Ζαχαράτου ήταν ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Πέτρος Ζούλιας, η Ζέτα Δούκα, ο Αντώνης Λουδάρος και φυσικά, ο Γιώργος Νανούρης που συνόδευε τη Μαρινέλλα κρατώντας την από το χέρι.

Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| The Grande Dame of the Greek Song Marinella and Yorgos Nanouris (Greek director and actor) enjoyed the talented Greek mime and performer Takis Zacharatos in the one-man show “I am what I am”, at the Garden Theater of Papagou in Attiki, Greece, on September 4, 2015. Τhe statement from Takis Zacharatos' interview to Alexandra Tsolka (about Marinella and her support to him) was published in the Greek magazine “Espresso”, on August 18, 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου