11 Μαΐου 2015

Η Μαρινέλλα επιστρέφει στο Τορόντο


Marinella and Kostas Karafotis in Toronto, on June 13, 2015.

Από τον δημοσιογράφο Μάκη Ανδρικόπουλο 
για την εφημερία «Ελληνικός Τύπος»
 
Κυκλοφορία: 11 Μαΐου 2015, Τορόντο


Μαρινέλλα, η Μεγάλη Κυρία του Ελληνικού Τραγουδιού, με τη μοναδική υπέροχη φωνή, τις αμέτρητες επιτυχίες, τα εκατομμύρια των δίσκων που έχει πουλήσει και την πληθωρική καλλιτεχνική εμφάνιση, ξαναγυρνά στη σκηνή του θρυλικού «Music Hall» της λεωφόρου Ντάνφορθ (το ιστορικό κινηματοθέατρο «Τιτάνια») για να μαγέψει ακόμη μία φορά το Τορόντο.

Θυμάμαι, πριν από 22 χρόνια, την πρώτη της εμφάνιση στο «Music Hall». Δεν ήταν η πρώτη της φορά στο Τορόντο, διότι είχε έρθει και παλιότερα με τον Στέλιο Καζαντζίδη. Θυμάμαι λοιπόν, την πρώτη της παράσταση στο «Music Hall», όπου ο κόσμος είχε ξετρελαθεί με το μεγαλείο που παρουσίασε και στο διάλειμμα της συναυλίας, εξέφραζε με έντονη έμφαση τον ενθουσιασμό του με σχόλια όπως «Τέτοια συναυλία, τέτοιο σόου, δεν έχουμε ξαναδεί!». Και πραγματικά, ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί ένα τέτοιο υπερθέαμα, διότι η μεγάλη αυτή ντίβα στις εμφανίσεις της, δεν περιορίζεται μόνο στην υπέροχη φωνή της και το τραγούδι, που αγκαλιάζει όλη την γκάμα του ελληνικού άσματος όπως, λαϊκά, ελαφρολαϊκά, παραδοσιακά, έντεχνα και μοντέρνα, αλλά παρουσιάζει και άλλα εκπληκτικά πράγματα απ' ό,τι θυμάμαι, επί σκηνής.

The relevant article about Marinella
in the "Greek Press", June 13, 2015
Ακούγοντας όλα αυτά τα ενθουσιώδη σχόλια από τον κόσμο και πριν αρχίσει το δεύτερο μέρος της συναυλίας, την επισκέφτηκα στο καμαρίνι της. Ήταν με τη Σοφία Βόσσου. Είχαν έρθει μαζί και συζητούσαν. Τις διέκοψα με διακριτικότητα και αφού ζήτησα συγγνώμη, απευθυνόμενος στη Μαρινέλλα της λέω: «Κυρία Μαρινέλλα, πριν από λίγο βρισκόμουν στον προθάλαμο του θεάτρου και άκουσα κάποια σχετικά σχόλια του κόσμου και ένιωσα την ανάγκη να τα μοιραστώ μαζί σας. Το κοινό είναι κατενθουσιασμένο και όλοι μιλούν πως τέτοια υπέροχη συναυλία δεν έχουν ξαναδεί!».

Η μεγάλη καλλιτέχνις, και ενώ η Σοφία Βόσσου παρακολουθούσε αμίλητη, σηκώθηκε, με το πλατύ της χαμόγελο, μου έδωσε το χέρι λέγοντάς μου με ειλικρινή σεμνότητα: «Να ξέρατε πόση χαρά μας δίνεται με αυτά που μας λέτε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και σας εύχομαι να είστε πάντα καλά!». Την ευχαρίστησα και εγώ για τα καλά της λόγια, αλλά και για το υπερθέαμα που μας είχε χαρίσει και έσπευσα πίσω στην αίθουσα και το κάθισμά μου, για να χαρώ και το δεύτερο μέρος της παράστασης που ήταν ακόμα καλύτερο και από το πρώτο στο οποίο αναφερθήκαμε. Ήταν μια τέλεια παράσταση, ένα τέλειο οπτικοακουστικό θέαμα, που σφράγισε τη μνήμη και το αισθητικό μου κριτήριο.

Και το γεγονός αυτό καθώς είναι γνωστό, επαναλαμβάνεται δριμύτερο και πιο μεγαλειώδες με την επανεμφάνιση της Μεγάλης Μαρινέλλας και των νέων συνεργατών της, όπως ο Κώστας Καραφώτης και η μεγάλη ορχήστρα της, το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στο «The Danforth Music Hall». Μια συμβουλή: Μην χάσετε αυτή την πολύ μεγάλη συναυλία! Προμηθευτείτε εγκαίρως τα εισιτήρια σας!


Για εισιτήρια καλέστε στο 1-855-985-5000 (Ticketmaster, www.ticketmaster.ca),
στο +1 416-466-9040 (Greek World, www.greekworld.ca)
και στο +1 416-702-9040 (Platinum Productions)


Marinella and Kostas Karafotis at The Danforth Music Hall, on June 13, 2015.

THE DANFORTH MUSIC HALL
Διεύθυνση: 147 Danforth Avenue, Toronto, Ontario M4K 1N2
Τηλέφωνο: +1 416-778-8163

Είσοδος: 7:00 μ.μ.
Έναρξη συναυλίας: 8:00 μ.μ.
 
Ακολουθήστε μας: 
· YOUTUBE 
 
| An article by Makis Andrikopoulos about Marinella in the Greek - Canadian newspaper The Greek Press, on the occasion of her concert at The Danforth Music Hall in Toronto, Canada, on June 13, 2015 | Release date: May 11, 2015 | Source: www.greekpress.ca/.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου